Ingrediënten
2 pita/shoarma broodjes(is voor 4 kleine pizza’s)
4 kleine blikjes tomatenpuree
2 kleine eetlepels Italiaanse kruiden plus iets extra
4 grote kastanje champignons
1 rode ui
3/4 paprika
3 lente ui
geraspte kaas of geitenkaas
bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden en haal het rooster eruit om te gebruiken zo.
Doe de 4 blikje tomatepuree in een schaaltje en meng de 2 eetlepels Italiaanse kruiden erdoor.
Snij de pita broodjes open en dan helemaal door de midden zodat je 2 helfden krijgt.
Leg ze op het rooster van de oven.
Verdeel het tomatenpuree mengsel over de 4 broodjes.
Snij de paprika in mooie dunne reepjes en verdeel ze over de broodjes.
Doe hetzelfde met de ui, champignons, en de lente uitjes.
Verdeel daarna de geraspte kaas of geitenkaas over de broodjes en als de oven voorverwarmd is
6 minuutjes in de oven.
Eet smakelijk!