Lekker als lunch of als hapje tussendoor.
Ingrediënten
2 eetlepels Franse mosterd
2 eetlepels honing
1 takje verse dille
Gemengde veldsla of rucola
2 grote wraps
300 grams warm gerookte zalm
Bereiding
Meng de mosterd en honing met de garde.
Naar smaak dille toevoegen.
Besmeer de wraps met dit mengsel.
Verdeel de zalm over de wraps. Niet helemaal tot bovenaan beleggen, dit gaat er anders met oprollen tussenuit.
Verdeel wat sla over de zalm en druk het een beetje aan.
Rol daarna de wraps stevig op. Begin tegenover het stuk waar geen zalm zit.
Snij de wraps in schuine stukjes en gebruik eventueel prikkerjes om te voorkomen dat ze weer uitrollen.
Tips
Serveer bijvoorbeeld met wat gedroogde vijgen.
Voeg eens geroosterde pijnboompitten toe.
Ook lekker als hapje op een verjaardag. Maak ze dan de dag ervoor. Rol ze stevig in huishoudfolie en bewaar ze in de koelkast. Het snijden doe je dan op de dag zelf net voor het serveren.
Of met Philadelphia light, zo maak ik ze 🙂